De Kracht Van Online Marketing

Online marketingNatuurlijk kun je heel goed offline werken, je diensten aanbieden en daarmee een succesvol bedrijf opbouwen. Als je veelvuldig naar de juiste netwerkbijeenkomsten gaat en regelmatig gaat spreken op plekken waar jouw klanten zijn, dan komen ze naar je toe en kun je zaken met ze doen.

Maar hoe zou het voor je zijn als er een veel snellere methode is dan offline marketen? Als je in dezelfde tijd niet één maar honderden klanten kunt bedienen? Hoe zou het voor je zijn als je de groei van je bedrijf jaarlijks verdubbeld, verdrievoudigd of misschien zelfs wel verviervoudigd? Waardoor je in plaats van 8 mensen per dag misschien wel 100 mensen per dag kunt bereiken?

Als jij voor jouw bedrijf een snelle groei wilt, zet dan online marketing in en maak producten van je diensten!

Producten van je diensten maken is eenvoudiger dan je denkt. Het gaat erom dat je vanuit te behalen resultaten gaat denken en vervolgens in de stappen die nodig zijn om die resultaten te bereiken.

Voorbeeld product ontwikkelen

Zelf werk ik heel graag met het spinmodel omdat ik daarmee op 1 A4-tje meteen een Spin model voorbeeldheel mooi overzicht heb. Hiernaast meteen maar even een simpel voorbeeld voor je neergezet om je een beeld te geven.

Als je op het plaatje klikt, dan zie je het veel groter en kun je het feitelijk gewoon zelf invullen. Het overzicht is niet volledig, ik geef je een aantal onderdelen die je in ieder geval bij het ontwikkelen van je product mee kunt nemen.

Aan de slag, zou ik zeggen en

Veel succes!

P.S. Laat me hieronder bij ‘reacties’ even weten of ik je nog verder ergens mee kan helpen!