Over mij

Veron GoemansWeet jij ook niet waar je moet beginnen als je een ‘over mij’ pagina gaat maken? Hoe ouder je wordt, hoe meer er te vertellen is, maar lang niet alles is natuurlijk interessant voor jou om te lezen of te weten.

Ga ik mijn ervaring hier met je delen of je vertellen waarmee jij worstelt en hoe ik daar ook mee geworsteld heb, maar er nu uit ben? Ik weet niet of je daar op zit te wachten. Misschien kan ik beter met je delen dat ik in het verleden zeer succesvol ben geweest in allerlei soorten projecten en werkzaamheden en daardoor veel wijsheid en ervaring heb mogen vergaren. Maar daar schiet jij ook weinig mee op toch?

Trouwens de huidige werkelijkheid is dat ik de afgelopen vijf jaar, nadat ik het roer drastisch heb omgegooid en een eigen internet business ben gestart, heb lopen zoeken en zoeken naar die ene niche met dat ene probleem waar ik de ultieme oplossing voor heb gevonden om dat probleem voor eens en voor altijd de wereld uit te helpen.

Heb ik het gevonden? Zeker, aan ondernemers en marketing kennis en vaardigheden heb ik geen gebrek. Ik heb de afgelopen vijf jaar training na training gevolgd in binnen- en buitenland maar succes bleef lange tijd uit. Misschien vraag je je nu af of ik wel in actie ben gekomen. Absoluut! Ik heb nog nooit zoveel uren zittend achter mijn laptop doorgebracht als de laatste vijf jaren. Ik voelde me behoorlijk hopeloos en eerlijk gezegd ook dom, omdat het mij maar niet wilde lukken wat anderen zo makkelijk leek af te gaan.

Gelukkig heb ik de weg naar succes inmiddels gevonden. Met alle marketing en ondernemerschapskennis op zak, ben ik vooral vanuit een innerlijke kracht en een heel concreet doel voor ogen gewoon ‘gaan doen’. Ik ben een boek gaan schrijven en toen ik aan het schrijven was, kwam ik op de gedachte om een grootscheeps Event te gaan organiseren. Dat heb ik inmiddels al weer succesvol kunnen afsluiten en het boek is ook klaar. Ik heb gemerkt dat ik in een soort flow kom als ik in actie blijf en gewoon vanuit mijn hart aan de slag ga.

Weet je wat, ik laat die ‘over mij’ pagina verder gewoon maar zitten. Als je feitelijkheden over me wilt weten zoals opleiding en werkervaring kun je het beste even hier op mijn LinkedIn profiel kijken. Daarnaast ben ik meestal dagelijks op Facebook te zien en af en toe op Twitter.

Wat ik leuk zou vinden? Laten we gewoon eens samen ergens een kopje koffie drinken en echt kennis met elkaar maken. Als je daarvoor voelt, stuur dan een mail naar verongoemans@gmail.com en zet even in de onderwerpregel ‘Kennis maken’. Of bel naar 0622943184. Wonen we te ver uit elkaar, dan kunnen we Skypen. Ik weet het, het is minder ‘echt’ maar wel praktisch om elkaar toch te kunnen ontmoeten. Je kunt ook contact met me leggen via het contactformulier op deze pagina!

Oh ja, misschien handig om je nog even te vertellen wat je voor dienst van me kunt verwachten. Ik weet dat jij een super gekwalificeerde vrouw bent en dat je al genoeg weet om succesvol aan de slag te gaan. Ik weet ook (uit eigen ervaring :-)) dat het lastig is om in actie te blijven. Daarom heb ik me gespecialiseerd als ‘stok achter de deur coach’. Je kunt een stok nodig hebben om nu eindelijk je boek te gaan schrijven, of misschien kun je een stok gebruiken bij het volgen van het H.E.F.B.O.O.M. Marketing Systeem, of bij nog iets heel anders. Ik hoor het graag!

Ook als je geen stok achter de deur nodig hebt, vind ik het leuk om kennis met je te maken. Dus kom op, mail of bel me voor een afspraak!